ÉRTED
Karom megváltón kinyúl érted.
Tudom, már megtette,
Kinek szavára nem hallgattál,
de pótolom hiányát hitednek,
és felöltözöm kárhozatunkat.
Ne menj egyedül, hová
magadtól nem mennél soha!
Veled vagyok: én átvállalok
valamit a keresztedből.
Ne félj, ha rossz vagy,
én jó leszek, hogy felemeljelek,
és ha kell, összetörjelek.
Ha elűzöl, messzire bujdosok.
Ha magadhoz vonsz, lábtörlőd leszek.
Ha elűzöl, tán könyörgök, és
minek nem örülsz, olyat is teszek.
Utólag, hidd el, megköszönöd,
hogy legnagyobb bajodban
nem hagytalak el: a végső
döntésednél megfogtam kezed.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-14 19:17:10
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-14 19:17:10