falu a völgyben
A falu a völgyben fekszik,
fekszenek a völgyben a falvak,
kiterített sirályszárny
lebeg a falu felett, a falu felett,
amiről írok,
itt nincs tenger, ne is kérdezd,
legutolsó morzsája felfelé tart, a sirállyal
egyvonalban épp
szertefoszlik,
elnyeli a nap vagy a madár,
így is úgy is vége,
mit keres itt a madár?
mit keres itt a falu?
Harangszó,
bogrács és égő venyige szaga,
meg kell örökítenem,
majd később gondolkodom, hogy mindez igaz-e.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-10-10 13:19:55
Utolsó módosítás ideje: 2014-10-10 13:19:55