Bevallás
A mameluk-mamut férjem azt mondja,
nincs humorom. Van viszont többes énem. Ez
pszichológiai hablaty.
Könnyen piruló szűzlány,
és egy árva kurva elegye.
Fogatlanul és büdösen. ( A hekk szaga.)
Van: magabiztos tánctudásom,
tanítói diplomám, szakács végzettségem,
dohányom, kenyerem,
bizalmam az emberekben.
( bár utálom őket, de mégis),
egy tündérlalám, akit az erkélyen tárolok,
az ágyam alatt koszkandúr,
festői kert( kúszónövényes-dzsungeles)
négy világszép-festenivaló gyerek( lásd alább),
depresszióm, olvasni valóm, nulla ambícióm.
Így éldegélek, s egyedfejlődésemet,
mint a málnát
egy öreg medve eszi meg.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-12 21:25:05
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-12 21:25:05