A menedzser és a kakaóscsiga
Fél kettő, Júlihuszonkilenc,
a moccanó fák napszaka.-
Az alkoholisták, a sör szaga,
retyó formájú padon megpihensz.
A menedzser és a kakaós csiga.
Energiaitallal ebédre máma.
A platán alatt műbőr szandiba,
beáll a nap egy szürke garázsba.
Hordóban érlelt valami is lehetne.
Káposzta sali, krumplipüré, tepertő.
Bégethetne, hápoghatna, mekegne.
Júlihuszonkilenc, háromnegyedkettő.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-08 20:41:39
Utolsó módosítás ideje: 2014-09-08 20:41:39