Barabás Szilvia
Szerelem?
Karod, mint önző hinta
leláncolt, elragadott,
hűvös űrbe repített,
lúdbőrt reszketett lelkem.
Magamon összehúzlak,
betakarsz feslett kendő,
nincs fegyverem ellened,
elátkozott szerető.
Tépett vászonlelkemet,
eléd terítem magam,
taposs meg, szabad a tánc,
vagy simíts asztalodra!
Legyek, mint eldobott rongy,
sarokban sötét árnyad,
vagy fehér, vasalt dísze
ma esti vacsorádnak.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-09-02 21:07:08 Utolsó módosítás ideje: 2014-09-02 21:07:08
|
|
|