Áramszünet
A fénynek zaja van
ha nincs fény béke van
ember álma nyugodt van
s ha nincs álma béke van
Az autók nem látszanak
a bűnök mind látszanak
csak a busz látszanak
a nincstérben játszanak
A sötétben meleg van
ha az utcában áramszünet van
ilyenkor minden sarokban
csók és pókszerelem van
Csak a kislámpák látszanak
a járdán lelkek játszanak
és vakon látszanak
biciklis látszalak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-26 13:56:48
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-26 13:56:48