Kapucsengő
Émelyeg a kora reggel,
szembeforgok életemmel.
Elkap, szétszór, nyakam szegem,
fennakadok rozsdás szegen.
Futnék egyre, kilőtt szarvas,
felettem az ég hatalmas.
Elgáncsol fanyar káprázat.
Senki nem szólt rám, vigyázzak!
Kitárul a menny kapuja,
arany köpenybe burkolja
ember testem, vézna, szurok.
Levert térdemre borulok.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-25 09:33:59
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-25 09:33:59