Társ
nyár van
s az egyetlen társ a lépcső
az egyetlen társ a levegő
társ az egyetlen a parázs
a korlát benne lárvakaparás
az egyetlen a fűi éjfél
a holdi kék fény
a kerti szék repedése az egyetlen társ
bogár mely földbe ás
egy emlék mi hűl
társ és egyetlen mert tűr
nyár s az egyetlen
fáj egy testetlen
hangulat ami társ és az egyetlen
a csillag világegyetem
nyár van
s az egyetlen társ a lenvászon lepedő
társtalan álomtérdeplő
s a nyár ami csak egy van
magával játszik látszik el van
s az egyetlen társ a füst ott száll
s társ mert csendben van nem kiabál
nyár van
és társ a diólomb virágot számol
ahogy véletlen pendül fis-moll a-moll
térdhajlatban felejtett ujj
dohányzacskóba társért túrj
nyár van
s az egyetlen társ csak amit képzelek
társ csak az e-n az ékezet
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-23 16:46:03
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-23 16:46:03