V alakban
Mikor váratlanul becsengettem
hozzád, én nyitottam ajtót.
Stafétabot volt kezemben
és a holnapi sportrovatból kivágott
cikk a biztos befutóval.
Lóugrásban közeledtem a célhoz-
nehéz lépést tartani a korral - mert
a gravitációs törvényszolga folyton
felülírja a sakkjáték szabályait.
Véremben a vasatomok
az északi pólushoz húznak,
de a vándormadarak lehullott
tollait szedegetve a holdvilágnál,
megtalálom a haza vezető utat.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-21 00:15:01
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-21 00:15:01