épület és gondolatok a képek
igazándiból amit most mondok
az a negyvenes
és ő kuruc hadak
azon hogy fel sem akarja kérni
nekem elég az hozzá
teszem a pillanatot
és születik belőle valami
ami a nagy luxura számára
megfoghatatlan
és tulajdonképpen
funkcionalitás feladattal
még akkor is ha amúgy
az esztétikum funkció
és nagyon örülök
hogy sokan ezt úgy
hallgatják sok sok a nyárra is
mintha először
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-19 22:31:45
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-19 22:31:45