Barna, barna, barna
Barna, barna, barna; a mákgubót széttrancsírozó ágyékkötő.
Batyu hátán batyu, s a pult alól az egyik köpés kiváltja a másikat…
A recitálás belemarhat a tépéscsináló bugyorba?
A sószóró tehet arról, hogy a fülzúgás tetten ért tolvaj?
Az égő mécsesek könnyes régiói orosz rulettet játszanak?
Barna, barna, barna; a felderítő csillagokon illik megrökönyödni. - Bizony, alamuszi méhkas táplálja a matadort, s zömével anyátlanokat gyűjt egybe
a csízió. - Ne pisszegj itt nekem, kóc, rendeld el inkább gyümölcsök
jogfosztását.
Barna, barna, barna; a frufru nassolása. Ugye, az állapotos glett megmártózik
csalódások özönében?
Zilált terv, kefirt öntödébe hegyező, a szőrszál felfedezéséért
akár ki is tüntethetnek, s kikaphatsz a placebo hatású farsangtól.
Gépindítás: csokorral, s a kommunikációs központ enyhe rázkódása. -
Ki az, aki farkasszemet néz az obszervatóriummal?
Barna, barna, barna; az úthenger jobban teszi, ha műtősökkel szövetkezik.
Felemelhető-e a rádiummal tömött szájkosár?
Miként alszik el a bőrön a pír?
Ólálkodó enzimek hurkákat dobálnak a sírógörcsre, s a tódulás:
barna, barna, barna!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-17 13:50:55
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-17 13:50:55