Hú de nagyon fáj
Mi kinn cseng benn cseng
Ugye érted a verset
Meg van -e a terv az elfogadhatatlanra
Hittanra
Köszörűkő a lelkem
De nem azért hogy az ellenségem
Fenje rajtam pengéit ellenem
Az ipar hörög
Hegesztésnél felszabadult
Pórt köhög százezrével százezrére
Ember embernek farkasa
Megrettennek a családok a béke szigetén
Az ipar hörög a munkás köhög röhög
Őgyelgős gyár körüli magyarázat
Akiknek jó azoknak sem jó
óvatosan csúszó percek
Húzzák a halál felé őket is
A munkás ember temetésén
Született mikor megszülte az anyja
Azért hogy ezt a gombot nyomogassa
Mondj nemet a rabszolgaságra
Láthatatlan ellenségnek
Itt van hétmilliárd
Gazdátlan
Újra kell gondolnunk az egészet
A verseim semmit érnek
Le a robbanómotorral
Ki merne bántani ezért
Ha fel akarom számolni a nyilvánvalóan ártó dolgokat
Mert élek és jogom van a változtatásra
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-15 15:01:10
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-15 18:29:53