Isten él
én személyesen is ismerem Istent
egy havernak ez a beceneve
egy nyári este Technokoltól kábán
elindult neki a tónak
hogy ő az Isten és tud a vízen járni
alig tudtuk visszarángatni
azóta így hívjuk
aztán egy délelőtt
egy fekete öltönyös diplomatatáskás
frissen borotvált férfi csengettet be hozzánk
kimentem hogy mint akar
azt mondta
hogy most egy nagy örömhírt akar megosztani velünk
már azt hittem ötösünk van a lottón
vagy ilyesmi
ő mosolygó arccal és határozott hangon
közölte hogy van Isten
válaszul én azt mondtam
hogy tudjuk
mi is ismerjük
egy haverom az és a vízen jár
mindenre számított szegény
csak erre nem
mert úgy elhúzott mintha ott se lett volna
azóta ha csöngetnek és egy örömhírt
akarnak elmondani nekünk
csak elmosolyodom és közlöm
hogy már hallottuk
még jó hogy az embernek
ilyen közismert haverjai vannak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-08-11 07:13:20
Utolsó módosítás ideje: 2014-08-11 07:13:20