Creation
Kezdetben vala monoton,
sötétben tátongó zümmögés.
Az utolsó előtti pillanat
ígérete
a megváltásra.
S mondá az Úr: innentől
fénykörök legyenek, a zümmögés
milliók elhatározására
kaotizálódjék.
*
Széthasít.
A teremtés megrettent gyermeki arcokon fogant,
meredek és sós szagú
látvány
a pillanat illetlenségében.
Ha érdemes -
szaggassa tovább buja gőg.
Ha ingatag -
forduljon magára hányni.
Ha halott -
*
mondá az Úr, hogy
az
nem
lehet.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-25 01:04:45
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-25 01:04:45