Ne félj
Ha gondolatban rosszat cselekedsz,
mit nem tettél, s nem teszel meg soha,
ha fogjodul a testedben rekedsz,
és nem lesz ismerős a Golgota,
ha kényszerít az istentagadás,
mert azt hiszed, hogy így vagy te szabad,
a hitet nem váltja fel semmi más,
még akkor sem, ha elhagyod magad.
Az istennel, ha egyedül leszel,
félelmetes nagy valóságra jutsz,
emberséged ne váltsd fel semmivel,
s ne félj, ha ettől jobban félni tudsz!
2014. július 4.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-07-08 04:13:27
Utolsó módosítás ideje: 2014-07-08 04:13:27