Ki van a faszom
34 éves leszek
és nem dugtam még szerelemből.
Egyáltalán azt se tudom, van e fogalmam róla,
milyen a jó szex...
Csak próbálok vészesen pótolni valamit,
ami kamaszkoromból kimaradt.
Hogy most, mikor ott állok a lépcsőfok előtt,
hogy legyen belső- lelki egzisztenciám,
s hamar férfi legyek ,
minnél több
szexuális alkalommal támasszam ezt alá.
Pedig azt se tudom,
mi értelme van az egésznek.
Gondolom, hogy fel kell készülnöm a gyereknemzésre?
Vagy mit gondolok?
Be kell hoznom, amit tizenéves koromban elmúlasztottam?
Az hány alkalom?
Egyszerre sok nekem az,
hogy helyrehozzam a hímnimbuszom,
felkészüljek az apaszerepre,
s keressek most hirtelen egy anyának való nőt.
Igazság szerint olyan vagyok,
mint az erdei kutyák,
a vesztes hím ott is elkullog,
s én sokat kullogtam el...
Most pedig hirtelen önbizalommal telinek kéne lennem -
hirtelen -
egyik napra a másikra,
mert azt veszem észre ,
hogy lekések mindenről.
Folyamatosan az életem forog kockán...
A jövőm...
Ennek ellenére írok itt a levegőbe
és néhány nap múlva sehol nem lesz látható
maximum majd beír egy idióta picsa,
hogy ez nem vers.
Ez nem vers.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-25 00:15:21
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-26 00:07:24