A katasztrófavédelem jelenti
Tegnap délután leszakadt az ég
Orbán Viktor felszólalásakor,
azonnali kérdésre válaszolt,
és kigyulladt egy szép csipkebokor
az ülésterem kellős közepén,
a forróságtól előbb meglágyult,
megroggyant az évszázados plafon,
majd, mint ezer tollpihe aláhullt.
Vizsgálják a leszakadás okát;
kiszivárogtatott hírek szerint
a bukott baloldal építésze,
Steindl Imre hibája volt megint.
2014. június 22.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-22 05:26:07
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-22 05:26:07