Egy szoknya egy nadrág
A fiúknak könnyű öltözni
Egy farmer egy póló és kész
Gyorsan fenn van
Mégse mondják hogy nem elegáns
Ing lakkcipő vasalás csak ünnepekre
A bandák nem márkák alapján állnak össze
Ugyanakkor a kiszedett szemöldök
És a szoli se ciki
A férfiak szexik ha nőiesek
Ám ha egy nő nem festi magát
Biztos leszbi vagy frigid
Ha pedig túl hosszú a szempillája
És túl rövid a szoknyája
Akkor kurva
Biztos csak a pénzre megy
Ha így van ha nem
A lányoknak könnyű vetkőzni
Egy tanga egy cicifix és kész
Gyorsan lenn van
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-15 09:12:20
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-15 09:12:20