Közszolgálati tampon, két tojással
Mintha az alvilágban tévelyegne,-
úgy bolyong az éjszakában Por Hamu
(nevezzük így, mint I.B. Singer
két lovát, vessző nélkül, mert
vesszővel felettébb Homo Sapiens alakú.
Jóllehet papírforma.
Elektromos feszültséggel telített
drótok szegélyezik (a várost).
Húsával határos félelem
és önsajnálat stigmatikus
menstruációs vérfolyást
pszichoszomatizál tenyerébe:
biztonságot nyújtó XY
tampon kékje
sötétlik a monitor
ön,-és közérdek biztos titkos
közszolgálatos bokraiban.
(Banális életformák)
A jó szándéknak még nincs külseje.
Amorf.
A jó szándékot csalétkül rögtönzi
a sors.
Por Hamu érzékeny, gyúlékony,
álmodozó, az olvasó
és a tömegkommunikáció
közprédája.
Öntörvényre elítélt
szavak veszik körül és ő
postafordultával továbbdiktálja
Rímel a csend.
Felveri a várost, az éjszakát,
majd a reggelit
két tojással..
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-06 13:47:52
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-06 13:47:52