te adod a címeket nem én 8
Amikor először indultam
féltem
Pedig hogy elhatároztam
lopok belőled valamit
már nem tudom
Majd bátorodni kezdtem
Őrizetlenül hevert előttem amit
foglyodnak tekintek
és loptam megint
Bűntetlenül
És így ment ez
míg egyszer
rajta nem kaptalak
bennem
Nem szóltam
örülök ha lopni jársz
és látlak itt
kint ezen az össze-vissza udvaron
legalább tudom hogy mi mit ér
mert csak azt viszed
Meg amúgy is
mit ér ez az egész
nélküled
Csak szemetek
gondolatok
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.