Nem lehet érvekkel mindent eldönteni
Nem kísérletezem, nem lehet
érvekkel mindent eldönteni,
előbbre való a szeretet,
az eredetileg isteni,
mint az örökkévaló élet
hosszan unalmas perceivel,
életet az itt nem cserélhet,
aki meghalni sohase mer,
s ha mégis, csak érvek maradnak,
azt az igazak dönthetik el,
hogy megértést most kinek adnak
bátortalan sejtelmeivel.
2014. június 1.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-06-01 00:19:14
Utolsó módosítás ideje: 2014-06-01 00:19:14