te adod a címeket nem én 5
Mint a járda
a mocskos züllött
sápadt flaszter
A simabőrű makacs lépcsők
A harmadrendű beosztottak
oszlopok plakátok
hogy kit hol ha esetleg minket is
Azok a szétmálló koszos
izzadó cserepek
A szépszomorú-zöldvörös
A kis gonosz zárak csattogása
A kulcstartó suhogása
A haldokló tapéta
Azok a kopott sértődött könyvek
Az unott cinikus kapcsolók
a lámpák
Azok a rothadó guberáló
percek
amíg befolyik a falak közé
az élet
Ez a sok dirib-darab
kicit-kacat
Ami hozzánk kell
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.