Csak lazán
csak a végtelenre kihúzót térben
elmosódottan látom a képet
unatkozva pislákoltam
fess ne parázz
vajon meg tudod-e tenni
eső függöny mögött
csapágygolyók árnyékában
bekecsre hivatkozva
itt a friss vers tessék csak tessék
újra nyilatkozott a költő
különböző elképzelésekkel valóságról
méh diafilmet láttam kis méhecskéről
egész idáig én úgy éltem
több volt a félelem mint a valós baj
maradjon is így
hatalmas nagy rotációs kapa
engedi le dunavölgyi főcsatorna mélyére
szerszámkészítő üzemben kiélezett lágy öleléseit
hogy a hordalék salakját vissza úsztassa a nagy folyón
ős vallásrobbanást megelőző időkre
nye csacsi nye megyünk fel a megbotránkozás hegyére
megreccsent a világ azért de jaj a szamarak nem bírják
lazulás van tovább engedett gondolat
nincsnek is szamarak
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-27 09:54:13
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-27 09:58:43