Joszif Visszarionovics hódolata Szofjának
Sofi Oksanennek
Ó Szófia! Ajakkirálynő!
Vedd dús Keretedbe Lövegem!
Fogadj be ajkadba tűznyelő
mohó termékenységistennőként!...
Alter Királynő: én lehetnék
kemény, restaurált Cár-Ágyúd!
(Kelet-Európa beleverhet
"orálovái" ajkaidba)
Alter Punk-Tündér Baltic Vodkába
áztatva -- nem kéne egy "orosz
Dorong", amcsi meleg vesszőkre?
-- nem vágynál legalább, orálra?!
(Neked is kéne egy harcos fallosz,
ki identitásilag irányoz,
-- hisz Keleti Kislány vagy te is,
bárhogy tagadod a "pedigréd")
Avagy fogadd öledbe esetleg
rozsdálló sarlóm-kalapácsom
egy light szextúra keretében!...
(Ágyú vagy Kalapács? Választhatsz!)
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-05-11 11:24:19
Utolsó módosítás ideje: 2014-05-11 11:24:19