Ha elmész elmegy veled minden
Destruktív gondolatom
Nem hagyhatsz itt a normalitásban
Egyedül nem tudok mihez kezdeni
Mással meg nem akarok
Az ellenségemnek se kívánnám
Hogy én legyek
A felesége vagy az anyja
Bokszzsákként lenne a legigazságosabb
Újraszületni
Csak félő hogy magamra ütnék vissza