Egy asszony reinkarnációja
Újra más alakot öltöttem.
Kopott lelkem új testet kapott.
Glória sem ragyog fölöttem.
Én visszatérő bűnös vagyok!
Bennem régi szerelem lapul.
Úgy vágyom, hogy megtaláljalak!
Balga lelkem sohasem tanul,
neveddel kezdődnek a szavak.
Új testem konfekciós kabát:
Semmi eredeti, csak tucat.
Harci díszt rá, s kezdem a csatát!
Testem, lelkem utánad kutat.
...és ha rajtad is új kabát van?!
Felismerlek-e, vajon, szívem?
Ha más is arcod, drága társam,
bárhol rád találok, azt hiszem!
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-30 13:46:47
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-30 13:46:47