Kertünkre nézve
Élénk tv aszi fény ár ad szét a tájon,
ezen a csodaszép kerti világon.
A bokrok, fák, növények fürödnek
a friss reggeli kikeleti fényben.
Egy kis fekete bogár röpköd tétován
a gyönyörű kertünkben, majd egy ágra száll.
Az ablakunkból nézem e sok szépséget,
mely azt kívánom, hogy sohasem érjen véget.
Halász István
Rózsavölgy, 2014. április 08.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-04-08 16:23:59
Utolsó módosítás ideje: 2014-04-08 16:23:59