Hitelkártya
El kéne már menni itthonról untat az Anyám
nyámmogása az ebéddel ami mindig kifogástalan és neki sose ízlik
Apám, aki rám se mer szólni
talán mert már egy hónaposan úgy belekarmoltam a képébe
hogy most is meglátszik
Azt mondják javíthatatlan vagyok pedig nem is tudják mennyire
Mocskosul illegálisan tudom csak elképzelni az életemet
egy polgári foglakozás se tetszik
csak a polgári lakások kényelme és egy bankszámla
havonta a semmiért kapott közepes összeggel
Ráérés a tétlenségre
hogy a pofátlanságom tartson el és senkire ne legyek utalva
legkevésbé magamra akiben hogy is bíznék
ennyi önbecsapás után
Mindenre csak annyit mondok hogy nem érdekel
más közölnivalóm nincs eltompultam
keverem a betűket mint egy diszlexiás
Az se vigasztal hogy mindenkit jobban érdekel a sorsom
mint magamat
A lehető legüresebb amerikai filmeket nézem
a legbetegebb könyveket olvasom
a legmonotonabb zenéket bömböltetem
Csak használok fogyasztok
nem gondolkodok terápiásan spontánul írok szarok
a mélyen tisztelt nagyérdemű olvasóközönségre
Hálát nem ismertem soha csak remélt érdekből az alázatot
És nem tapintatból hazudtam csak úgy kedvtelésből
vártam a szörnyülködő reakciót a kitalált blődségeimre
amik sehol se voltak a valósághoz
így tereltem el a figyelmet
nagyon is reális és hatványozott mértékben gyorsuló süllyedésemről
Akkor még azért akartam erkölcstelen lenni
mert hittem az erkölcsben
abban hogy nem tehetek meg bármit
Már tudom hogy nincsenek korlátok
Csak következmények
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-02-20 23:22:43
Utolsó módosítás ideje: 2014-02-20 23:22:43