Pökhendi
A beszólogatásaim ellenére
legyél feledékeny. Elvárom az
egyenlő elbánást, és követelem,
hogy megáldjál.
Az alapattitűdöm sértett, mert
tombol bennem az önérzet.
Nagyon blazírt vagyok, mint egy
tyrannos.
Tartsál engem egyre ügyesebbnek,
egy olyannak, aki
megkerülhetetlen. Soha semmit
nem fogok viselni méltósággal.
Nyolcra megyek, ha hétkor
várnak.
Elfelejtem azt, ki bízott
bennem, nem érdekel, korábban
ki volt nekem. Hogy ki tesz
naggyá? Arra később azt mondom:
haggyá’.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-10 19:18:42
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-10 19:18:42