Deficit
Másnap már senki se érdekes,
pedig még annyira se ismerős, mint előtte,
vagy talán pont azért,
mert nyomoztunk utána,
kapualjakban fagyoskodtunk őt várva,
virág-és édességboltokban vagyonokat költöttünk rá,
hányszor aláztuk le és tagadtuk meg magunkat miatta,
talán még szerettük is,
mire meghódítottuk,
egyesültünk, összeizzadtunk vele,
szóval mi munka van már mögöttünk,
még sincs eredménye, mégis egy idegen
mellett ébredünk, ha végig se gondoljuk is
érezzük, nem érte meg.
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2014-01-01 14:59:25
Utolsó módosítás ideje: 2014-01-01 14:59:25