Ébredés
Elszórom ócska vackaim sorban
szétfoszlott ereklyék, elhalt virág
Megannyi sárga kódex porban
elégett papírok, száraz faág
Eltörök csorba tükröket holnap
kiesett asztalláb, eldőlt füzet
Százezer üres mécses hóban
csonka gyertyák, kihunyt tüzek
Felrakok egyesével mindent
a múlt elhagyott kopár hegyére
Eszelős kacajjal búcsút intek
Kiapadt tavaim bűzös vizére
Megmaradt kincseim átölelem
megfoltozom, kibélelem
Összevarrok elnyűtt sorokat
felfedezek poros titkokat
Megigézem a felkelő napot
szórok rá mennyei varázslatot
Összes lakatom elé teszem
emlékeim mind összeszedem
Leborulok fényes tüze előtt
áldást kérve újabb reményhez
Megtalálni önmagam gráljait
templomom kegyhelyéhez
Szentelt köveim őrizgetem
magamhoz bilincselem
Saját talizmánként hordom
ébredő tiszta szívem felett
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-12-08 14:10:59
Utolsó módosítás ideje: 2013-12-08 14:10:59