NEM IGEN
Nem fogja a kezem
Nem nézi a szemem
Nem masszíroz
Nem szeret
Nem takarít
Nem kérdez
Nem perel
Nem mond
Nem kérdez
Nem félét
Nem óv
Nem tervez
Nem becéz
Csönd a hangja
Hideg az ágy
Hideg a ház
Hideg az utca
Hideg a város
Hideg az ország
Hideg a világ
Semmim nincs ha te nem vagy
Mindenem megvan ha te vagy
Utállak úgy szeretlek
Nem talállak úgy kereslek
Vissza kell fognom a vágyat
Magamnak kell magamnak lenni társa
Valahogy a külsőm fog járni a belsőmmel
Füst szűrőt csókolok
Gazdag szegény vagyok
Úgy fogok járni mint anyám
Pedig attól mindig féltem
Ágyamban szól majd a rádió
Szegény most kiadom őt
Mindentől foszd meg magad
Ami nem én vagyok
Szerinted ezt ki vállalja
Hát senki nem vagyok egyedül
Nincsenek azok sem jobb helyzetben
Akiknél most haldoklik a párkapcsolat
Pedig én filozófusnak tartom magam
Mégis gondolkozom reggeltől estig
Mégsem látom a kiutat
Pénz szerzés és párkapcsolat
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-11-24 21:09:36
Utolsó módosítás ideje: 2013-11-24 21:09:36