Tõlem féltelek
Féltelek, Kedves.
Kóbor csavargó voltam.
Ismernek engem
és ismerem magam -
Féltelek, Kedves,
tőlem féltelek.
Itt, s velem hideg van...
Egy kevés értelem
ha megmaradt még
- s egy-két sorvégnyi rím -
Csak pontnyit világít,
fel nem melegít
- ott ég a cigaretta végén -
parázsló varázskörként fénylik
életem utolsó menedékén
mint félelem -
Félelem
Tőled és Miattad.
Magamat fenyítem
minden pillanattal -
Ismernek engem itt,
kóbor csavargó voltam...
Homlokomat s az ökleim
de sokszor lehorzsoltam
vakon csapkodva!
- emberek s falak -
Féltelek, Kedves. Vigyázz.
Ellenemre is! Védd magad!
Valamikor majd
ne törj rám azzal,
hogy nem óvtalak...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.