Odaégett
Arany majmok a Tükörtojás-földön
Borzongj, repedj, izzadj, szenvedj, kés
Sikló biccent, serpenyő visszanyal
Csurog a "miért vagy?"
Vakard a vénád, csavargó!
"Ki vagy?" szalonnád megszeppent
Hóhér koccint, a fákról
verejték csörgedez
Dagad a szégyen, foltozd a mételyt!
Harang tombol vad szirt tökén
Keresd a gyarlót, kuruc komám!
Én vagyok tán, ki felkelt a sárból?
Selyemharisnyád belefőzöm
Pici patakunk, nézd, hogy gőzölög!
Kartácsdalt zengjen az agyunk!
Ezüst gorilla a dajkánk?
Köhög a vadon, attól röppen
a saláta, a barom és a tyúk is
Nem, nem, nem hozol vissza
Túl sokat nyaltam már így is
gyémánt hegyfokunk tökét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-22 20:36:27
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-22 20:36:27