Extázisprizmák
Az ellentmondásos érzés
egyfajta spontán-lebegés,
mint a nyüszítő mozdulatsorok kéjében
a lepedőmarkolás,
csiklófény-csillogás.
A kontaktus nyakon csípett akt-tus arcomon,
endorfinok hintóhajtása a gombolyagokban,
mint a lila-zöldre festett szerelmi hálószobák,
a mámorral összefestett pillák,
a lüktető hevesség,
hol szemeinkből szivárvány hasadt,
s összeolvadt extázisprizmák testeink.
Hátamon szenvedély-csikarás,
szövettelen elégedettség,
fájdalommentes érzelem...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-10-05 23:26:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-10-05 23:26:45