Tóparton
Nézem a tavat és közben Istenre gondolok.
Élem a jelent és reménnyel várom a holnapot.
A rádiómból istentisztelet szava árad
és újságomból az emberi gyötrelem rám hat.
Vajon tudhatom-e meddig lesz még ez így?
Megmarad-e a kettősség, mely így elkedvetlenít.
Nézem a tavat és közben Istenre gondolok.
Élem a jelent reménnyel várva a holnapot.
Halász István
Balatonfenyves, 1994. május 15.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-29 09:46:17
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-29 09:46:17