Ne írj üzenetet a kedvesednek kedvesem
Már két napja csak nézek magam elé
Minden gondolatom körülötted forog
Ez már beteges az egész világot
Az egész életemet át vetítem rajtad keresztül
Minden üres lett minden halott
Ne írj üzenetet a kedvesednek kedvesem
Még itt vagyok veled még fogom a kezed
Tudom már rég nem szeretsz
Csak holnap fogunk szakítani
Már mind a ketten tudjuk ezt
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-24 10:50:16
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-24 10:50:16