A valóság orrba vág
A gyengeség olyan hiba,
hogy javítani nem lehet,
esetenként a képzelet
segíthet és a galiba,
a spontán összevisszaság
fedheti el, hogy itt vagyok,
nem sportolok, botladozok,
és a valóság orrba vág.
Már nem lehetek fiatal,
minek, mikor már voltam az,
mert enyém is, ami igaz,
különben hamis lesz a dal.
2013. aug.21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-09-09 00:36:34
Utolsó módosítás ideje: 2013-09-09 00:48:56