Másik vers
Ha ez a vers mondjuk
úgy kezdődne, hogy
ezerkilencszázötvenhatban,
vagy '89 derekán...
akkor már is érdekesebb
lenne, következne, gondolom.
Én például a két évvel ezelőtti
nyarat sem tudnám felidézni.
Így kevésbé izgalmas, tudom.
Csak arra emlékszem, hogy
pár héttel ezelőtt, egy parkban
ülve, csak néhány hajszálad
takarta el a nap
kivetített fénysugarait.
Néztem a vállad felett,
aztán közelebb, az arcodra,
nem a melledre, a hajad
és a szemed sokkal nagyobb
élmény, mint bármi, ami
eddig történhetett velem.
A jelen van, ezért erről.
Meg én, a fényeiddel.
Most ezek vannak.
Így kell kezdeni,
Nézlek, ahogy kell most, égtájak,
évszakok, és dátumok nélkül.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-31 12:42:41
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-31 12:42:41