farkasfog
azt nem kérdezi senki hányszor élünk aszexuális életet
rosszhírű kocsma a szád bűnbarlang
fogágyadba bújok a valóság elől
hogy nem szeretsz
toroktágulatod szégyenbélyeg
vigyázz a magas csókkoncentrációtól
fulladásos halál állhat be
idős korban az orgazmus eszméletvesztéshez vezet
ittasságom kellemes az érzéstelenítőtől
féltékeny se vagyok a fogászra
aki önkéntes beleegyezéseddel megszúr
strici gyökérgyulladás
a szerelemnek fenyegetés a vége
büntető feljelentést teszel az orvos ellen
hogy a gócot nem sikerült eltávolítani
a fogvacogásod sose hagy el
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-26 23:05:29
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-26 23:07:54