Ha magammal beszélgetek
Ha magammal beszélgetek,
nem telnek el hosszú hetek,
amíg várom a válaszom,
a hallgatás fájhat nagyon,
nem jó gondolkodás nélkül
visszavágni, belekékül
nem a test, hanem a lélek,
a lelkisebektől félek,
maradandóbbak, mélyebbek,
látványosak, sose szebbek,
döföttek, mint késszúrások,
méltatlanok, mint az átok.
Magamat szeretem, léha
voltam egykor, az se tréfa,
se istencsapása nem volt,
mélyen hallgatott a mennybolt.
Magam mindent megbeszéltem,
amit mégse, attól féltem,
nem gyávasággal születtem,
gyáva vakmerőből lettem.
2013. augusztus 21.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-08-26 00:20:45
Utolsó módosítás ideje: 2013-08-26 00:24:32