Cs. T. zsebre teszi a karóráját
Megértettem ma reggel,
s-bár hallottam elégszer-,
Az egészhez kevés kell,
Néha csak egy dallam,
Amit dúdolhatok.
Szemernyi igazság,
Mézmerő kanálban,
S lám, jól indul a napom.
Erőm van újra, s vidáman
Mászok meg minden lépcsőfokot,
Mert szemernyi igazság
Mézmerő kanálban
Óriás erőt adott.
Felemelt fejemmel,
Nem bánom ezerszer,
Hogy itt vagyok magyarként,
S nem mondok le önként,
S te meg én, még egyként,
E tudatlan tudat erőt adott,
Mint szemernyi igazság
Mézmerő kanálban,
S jól indul máris a napom.
Nem fáj a lábam sem,
Pedig úgy látom, dagadt nagyon.
Sebaj, én nem bánom,
Mert én már úgy látom,
Hogy szemernyi igazság
Mézmerő kanálban, jót tett nagyon.
Elmondtam ezt tenéked,
S miközben megérted,
Én egy kis dalt dúdolgatok,
Csak azt dúdolgatom.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-12 08:05:20
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-12 08:05:20