olló
a tanár néni mérges lett
mert megint nem hoztam el az ollót
pedig „a múlt órán világosan megmondta”
a többiek a kivágott nyuszifigurák felett nevettek
én meg csak álltam olyan pirosan mint a tűzoltóautó
egyedül Ritára mertem ránézni
hogy egy kis bátorítást kapjak
szerettem volna összenevetni
de ő épp Patrikot figyelte
akit megdicsértek olvasásból és a szeplője is kevesebb
ha tehetném óriási ollóvá változnék
olyan hatalmassá hogy a tanító néni elnémulna
az osztály rémülten abbahagyná a nevetést
én meg Rita fölé slisszannék és két nyisszantással
levágnám a copfját
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-07-09 21:55:59
Utolsó módosítás ideje: 2013-07-09 21:55:59