protokoll
inget teregettem
a szél belebújt
magára vette
begombolta
nadrágot keresett hozzá
övet
cipőt
zakót
s végül egy kalapot -
elindult
ne köszönj a szél-embernek
nem teregettem inget
nem bújt bele a szél
nem vette magára
nem gombolta be
nem keresett hozzá nadrágot
sem övet
sem cipőt
sem zakót
és végül nem tette fel a nem létező fejére a kalapot
nem indult el -
de ott állt velem szemben
szerencsére
- képzeletben
ne köszönj a szél-embernek
tudod
nem az üres ruhák látványa kellemetlen
hanem az
ha érzeni lehet bennük az ember helyét
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-06-08 23:48:24
Utolsó módosítás ideje: 2013-06-08 23:48:24