Nyolcezer
jaj, hópárduc kilehelte és a kölyök
elérték de nem jöttek le
nyolcezer. nyolcezer
jaj, hópárduc kilehelte
ki megy majd az állatkertbe?
Hát Gerdának ki mesél?
Ki lesz Csoma édesapja? Lesz-e
bárki, felneveli majd az anyja
nagymama nagy nagymama
felnőttkorban majd legyőzi
mit az apja félbehagyta
jaj, hópárduc kilehelte és a kölyök
elérték de nem jöttek le
nyolcezer. nyolc nyolcezer
lesz még büszke magyar nemzet?
internetes tudósítás
megmászták és elérték
de jaj, hópárduc kilehelte és a kölyök
nem jöttek le
hegymászók álmot reméltek,
nem ilyet, de ilyet?
mondta míg élt, halna boldogan ha
felfelé, lefelé?
Jaj, Hópárduc kilehelted és a kölyök
nyolcezer. nyolcezer
Test nélküli temetésed
égről szól majd
fájdalom. fájdalom
Hát a hegyi kölyök, Párduc
mit érez az édesanyja
mit gondol ma Péter anyja,
hegymászó ha megesküdne,
vissza-
fordul, mint elfogyott
ideje. ideje
jaj, hópárduc kilehelte és a kölyök
elérték de nem jöttek le
nyolcezer. nyolcezer
Asszonyod is tudta baj van
az idővel felfelé, felfelé.
Jaj, Hópárduc kilehelted
és a kölyök hogy tett volna, a
jövőben egyszer apa?
De az első nyolcezer.
Nyolcezer
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-25 10:41:15
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-25 10:45:26