kedvesem (paródia)
az én kedvesem egy olyan srác,
aki nem szédül a körhintán,
aki bejárta a Hortobágyot,
kilenc lyukba is belátott;
nekem jó, ha bármit csinál,
beleremeg az óceán,
akármerre is csatangol,
nekem úgyis jó, a hangom
kedvesem messziről hallja,
hívó szómra lóra pattan,
mert
az én kedvesem egy olyan srác,
akit nem gyötör a váltóláz,
aki lőtt már nyulat, még bakot is,
nekem jó, ha közelbe' sincs,
hosszú pórázra kötöttem,
vigyáz rá az Öregisten,
ha hold ragyog, megkívánom,
füttyentek, és viszontlátom
kedvesem, az én kedvesem,
vajon mért ő lett az én kedvesem,
mert
az én kedvesem egy olyan srác...
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-25 02:32:35
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-25 22:07:16