zombiszerelem - 2. változat
mindent megpróbáltam és most itt vagyunk
megdugnál ennyi maradt
te bennem tövig ezen túl nincs világ
láthatatlan ember vagyok valószínűtlenül
nincs hajam szemem karom lábaim
innen nem lehet elmenni
csak szavak ismétlődnek megdugnál
kell egy nedves hely húsból állandó készenlétben
ahová el lehet bújni néhány percre
mikor már azt sem akarod
azzal a kegyetlenséggel játszol velem
ahogy kutyákkal kell
az autó hátsó ülésén
mielőtt ott hagyják a forgalmas út mentén
mindent megpróbáltam te megdugnál
innen nem lehet elmenni
arctalanul hallgatom vallomásaid
ijesztőn elviselhető ahogy tekintet nélkül
meredsz a nyílásnyira szűkült világra bennem
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-18 03:16:40
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-18 03:16:40