egyházisárkány
talán jobb lenne nyilvánosan összenőni
kétfejű bigámistává
a tagadás semmit nem old meg
nem tehetsz róla hogy ciki a szexualitásod
amit székely népmesékből tanultál csíksomlyón
életveszély hozzád érni mert tudod hogy nincs tabu
és főként mert ügyesen titkolod igényeidet
lakásban nehéz kielégíteni
előbb nyelnéd le fordítva a keresztet mint hogy bevalld
alsóneműd éjjel kiváló szenteltvíz-áteresztő
ezzel mosakszok és gargalizálok
mikor alá(d)engednek a papok
2013
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-13 17:48:08
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-13 17:48:08