tibi
lehengerlőn interpretálom a múlt
kibogozhatatlan sosevoltjait
memorandumokat buzgón skribálok
s ha senexként valamit másként látok
bátran belevágok egy-két remixbe
teoretice vállalom, mit írok
versnek látszó substancia grisea-
termék, praktice lehetne próza is
esszenciális gondolataimhoz
forma palliata kell, a "bátais"
de látod, a virtus virtutem hordoz
a kifundált szótagszám most is pontos.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-13 02:11:08
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-13 02:11:08