Hosszan tartó nagy szenvedésű halálos lefolyású betegség a szegénység is
Hosszan lefolyó,
halálos kínhalál a szegénység.
Rút agóniával exodusszizál.
Megalázva kizárva.
Mély magányban.
Lenézve megvetve.
Megcsúnyulva gyomor idegtől.
Betegség szegődik társul társaival.
A telefonon nincs egység.
Ahhoz hogy munkába járj,
az első fizetésig ki húzd nincsen pénz.
Meg hát ugye, a munkás is szegény.
Alig jut többre a munkanélkülinél.
Sőt van, hogy aminka öl meg szegénységgel párosulva.
Minden kiút a bajból beút egy másikba.
Lassan ölő méreg mondom nagyon lassan,
És nem fogynak a vágyak amik elérhetetlenek,
mindig vágyni egy olyanra, aki szeret.
Koldussá válni hullanak a fogak is.
Nincsen beteg biztosítás sem.
Halálért imádkozni.
A fekélyes sebet a padon, este szívják a szúnyogok, beköpik a legyek.
Mérgekbe fojtani a démonokat,
gyorsítani a boldog halált.
Tehetetlenség semmibe mondott szavak.
Megverik leköpik keresztre feszítik.
Íme hát az ember INRI akinek nem sikerült,
otthonra lelni a föld nevű bolygón mint embernek.
Nem sokan lehetnek számításaim szerint ebbe a legkegyetlenebb halálos kórba úgy
Cirka ma kétmilliárdan szenvednek, az időjárás jelzés szerint csak egyre tömbben lesznek.
Igen persze erről csak is kizárólag, ők maguk tehetnek.
Hagyjon üzenetet a szerzőnek!Csak ehhez a vershez tartozó hozzászólásokHozzáadás a KEDVENC VERSEK listájához.Feltöltés ideje: 2013-05-08 09:53:38
Utolsó módosítás ideje: 2013-05-08 09:53:38